Personalet

Dyrlæge Svend Erik Garbus

Svend Erik Garbus

Dyrlæge, under videreuddannelse i akutmedicin GP Cert. EMS (General Practitioner Emergency Medicine and Surgery)

 

Uddannet ved Københavns Universitet og søn af Dyrlæge Erik Garbus. Svend Erik er en almen praktiserende dyrlæge med bred erfaring indenfor hund, kat, kanin, marsvin, hamstre og fugle. Svend Erik har prøvet mange af dyrlægefagets aspekter i det han har prøvet det meste i krævende stillinger og holder sig fagligt opdateret med kurser.

 

Svend Erik har en særlig passion for at være i foreste linje med de akutte patienter og ses ofte i vagten i weekender på Dyrlægehuset Randers og den store Horsens vagtkreds flere gange årligt. Svend Erik er i gang med en flerårig international efteruddannelse indenfor akutmedicin (PgC/GPCert Emergency Medicine and Surgery). Videre foretager Svend Erik blandt andet nænsomme kikkert sterilisationer, kastration af kryptokide hanhunde via kikkert samt selvfølgelig biopsier. Videre er Svend Erik ferm til TCI (Trans-cervical insemination). Svend Erik arbejder problemorienteret og bider sig fast i svære cases, hvor vi i samarbejde får løst den gordiske knude. Svend Erik er udover disse ting en habil tanddyrlæge og foretager tandtilretning m. bøjle, vitale overkapninger og plastfyldninger. Svend Erik har tidligere arbejdet på Ølstykke Dyreklinik i Nordsjælland, Arktisk Miljø Aarhus Universitet, Allvet Dyresykehus i Alta og Lakselv Dyreklinik tæt ved Nordkap i region Finnmark i Norge.

 

Svend Erik elsker dyr og har privat sin søde hund Silja samt kattene Winston og Fister.

Dyrlæge Signe Leth

Signe Leth

Dyrlæge

 

Uddannet Københavns Universitet. Signe er en yderst flittig og omhyggelig dyrlæge med stort hjerte for mennesker og dyrt. Signe bringer den nyeste viden ind på hospitalet fra Københavns Universitet og har en helt særlig interesse for oftalmologiske cases og øjne generelt. Signe arbejder også som vagtdyrlæge på Dyrlægehuset Randers og hjælper dig godt igennem de akutte besøg udenfor normal åbningstid. Privat bor Signe med sin mand, som er tømrer i det østjyske sammen med parrets to skønne katte!

Dyrlæge Alexandra Jacobsen

Alexandra Jacobsen

Dyrlæge

Veterinærsygeplejerske-elev Julie Kristensen

Julie Kristensen (Kris)

Klinik medarbejder

 

Vi har mange roser at give til Julie for hendes gode arbejdsindsats. Hun er varm, flittig og god. Julie er enormt kærlig og god med dyrene og giver dem den bedste oplevelse i forbindelse med indlæggelser. Julie ses ofte i forbindelse med konsultation hvor hun assisterer dyrlægen, ligeledes i operations lokalet. Julie er behagelig at snakke med over telefonen og kan hjælpe dig videre til rette dyrlæge med lige netop din problemstilling.

 

Privat bor Julie med sin kæreste og deres elskede spidshund!

Sabrina Christensen

Sabrina Christensen

Vært og hospitals receptionist

 

Sabrina er god til at løse problemer og hjælper dig godt igennem forløbet på hospitalet. Du kan møde hende i telefonen og i receptionen i Randers og Nørager.