Dine dyr er i
trygge hænder

Nørager Dyrehospital

- vi passer godt på dine dyr

Nørager Dyrehospital har erfaringen, ekspertisen og hjertet til at tage os godt af dine dyr. Vi behandler kvægbesætning og smådyr så som hund og kat. Vi står også gerne klar med råd og vejledning om bl.a. foder og trivsel. 

 

Vi er en forholdsvis lille praksis og det giver en tryghed for dig, da det altid ville være et kendt ansigt du møder, når du kommer på hospitalet eller når der kommer en dyrlæge ud til din besætning. Hos Nørager Dyrehospital sætter vi altid god tid af til hver enkelt patient, så der er ro omkring undersøgelse og behandling. Vi er et moderene hospital, som er veludstyret - vi tilbyder bl.a. digital røntgen.

 

Kontakt Nørager Dyrehospital

Har du nogle spørgsmål er du altid velkommen til at skrive eller ringe til os. 

Er det akut kan du altid ringe til vores vagttelefon på 98 55 10 68

Kvæg

Vi dækker alle de behov for assistance, der kan opstå i en kvægbesætning. Vi er en forholdsvis lille praksis, og derfor får du altid besøg af et kendt ansigt, der kender din besætning.

Hund

I vores smådyrsklinik tager vi vare på din hund - kærligt og kompetent. Vi sætter altid god tid af til hver enkelt patient, så der er den fornødne ro omkring undersøgelse og behandling.

Kat

I vores smådyrsklinik tager vi vare på din kat - kærligt og kompetent. Vi sætter altid god tid af til hver enkelt patient, så der er den fornødne ro omkring undersøgelse og behandling.

Mink

På Nørager Dyrehospital har vi også kompetence indenfor mink.

Andre dyr

Alle smådyr er velkomne i vores klinik. Vi tager os kærligt af dit kæledyr, uanset om det er en kanin, en gnaver, eller et helt tredje dyr.

Leveret af